HomeProiectulFormare profesionalaFormare profesionala

Formare profesionala

Cursuri de calificare/recalificare

Organizat pentru şomeri în vederea creşterii şanselor de ocupare a unui loc de muncă.

 

Programele de formare profesională asigura, conform legii, iniţierea, calificarea, recalificarea, perfecţionarea si specializarea persoanelor in căutarea unui loc de munca.

 

Programele de formare profesională prin care pot fi iniţiate, calificate, recalificate, perfecționate sau specializate persoanele aflate în căutarea unui loc de munca, se organizează ţinându-se seama de profilurile profesionale, profilurile şi standardele ocupaționale, în meseriile:

 

1. Lucrător comercial (240 ore practică, teorie 120 ore, 3 ore dezvoltare durabila si 3 ore egalitate de sanse);

2. Ospatar (chelner) (480 ore practică, teorie 240 ore, 3 ore dezvoltare durabila si 3 ore egalitate de sanse);

3. Camerista hotel (240 ore practică, teorie 120 ore, 3 ore dezvoltare durabila si 3 ore egalitate de sanse)(60 someri).

 

Toate programele de formare sunt acreditate de către Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților.

 

Toți participanții la programele de formare profesională continuă beneficiază de decontarea cheltuielilor de transport iar toți absolvenții beneficiază, la încheierea cursului, de un premiu în bani.

 

User login

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României